perjantai 29. huhtikuuta 2011

Estehyppelyä

Päätin olla tänään ahkera ja hypätä ponilla reilun 2kk tauon jälkeen. Laiskuus kuitenkin iski, etten jaksanu kantaa kentälle kun okserin ja kaks pystyy. Tultiin niitä kahdeksikolla. Verkassa Kalletin oli vähän raskas eestä, varsinkin ravissa. Otin laukkaa esteistunnassa niin kohos tosi kivasti ja rupes keräileen jo kierroksia :--D Aluks otettiin pari hyppyä sellaselle miniristikolle ja poni lähinnä nauro sille. Ei sitä pahemmin pikkuesteet kiinnosta. Lihasten lämmettyä otettiin pari reipasta lähestymistä noin 70cm okserille ja tuli tosi kivoja hyppyjä. Paikat oli ok ja laukka pysy yllättävän sujuvana. Nostin kaikki esteet 80cm ja tultiin niitä kahdeksikolla. Aluks laukanvaihtojen kanssa oli hieman ongelmaa, mut lopuks ne tuli jo tosi kivasti :--) Menin jonkun vajaa 1h kun en viittiny kiusata Kallee kun meni niin hyvin. Pesaisin ponin letkulla reenin jälkeen ja putsasin estepenkin, martingaalin ja suitset.

Suunnitelin alustavasti kisakalenterii, joka näyttää tältä:

14.5 Kuor/ Kuopio 80& 90cm
20.5 Lvr/ Jyväskylä 90cm
29.5 KeSeRa/ Keuruu luokkia ei oo viel tullu mut veikkaisin B:tä


Tossa on nyt jotain. Veikkaan et muutoksii tulee ja varsinkin toi Kuopion reissu on epävarma, mutta toivotaan parasta et kyydit yms hoituu. Tuli tosi tylsä postaus kun ei kukaan ollu kuvaamassa, mutta sunnuntaina saattaa kaveri tulla tallille mukaan niin saan kuvia :--)

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Koulureeniä ja kisat!

Hups en oo kirjotellu nyt piitkään aikaan kun ei oikein oo tapahtunut mitään! Kukaan ei ikinä kuvaa mua kun meen ja kenttä ollu niin huonona ettei oo pystynyt meneen oikeestaan ollenkaan. Mut nyt vähän viikonlopusta kuvien kera :--)


Eli meillähän oli sunnuntaina koulukisat Muuramessa. Mentiin Helppo B: Kn special. Prosentteja tuli 56,6 ja ei palkinnoille päästy. Oon kuitenkin tosi tyytyväinen kun kauden ekat koulukisat ja poni oli vallan mainio :--) Matkat meni ok ja kisapaikalla osas jotenkuten käyttäytyä. ( Yleensä sählää melko paljon) Verkassa oli ihan sikakiva, mut kun päästiin maneesiin jännitty jonkin verran. " Kuuliainen ja mukavanoloinen hevonen, ravia enemmän eteen mutta laukassa parempi. hyvät nostot." Tollainen palaute tuli. Kuvia en saanut valitettavasti kun siskolla oli järkkäri mukana Forssassa. 


Tossa vähän kuvia lauantain reeneistä+ muusta säädöstä.

 Alkuverkkaa


Herkkää

 Nätti poika


 Laukkaa


Huusin et ruokaa :--D


 Ravailua


Ja vähän lisää ravailua

Jos sitä lähtis vähän maastoilemaan -->