tiistai 28. toukokuuta 2013

Kalle 16v

Niin ne vuodet vierii ja ponivanhus saavutti tänään 16 vuoden iän. Välillä tekee pahaa ajatella ettei Kalle olekkaan enään 6 vuotias, mutta eiköhän meillä ole vielä monta yhteistä vuotta edessäpäin.


Kunnon postailu jatkuu kunhan selviän lopuista pääsykokeista ja hullu työtahti vähän rauhoittuu. Pääsen kesälomalle parin viikon päästä ja Kalle lähtee viettämään lomaansa Lotan hellään hoivaan Muurameen. Outoa kun olen ensimmäistä kertaa hevoseton melkein 10 vuoteen. Molempien loma kestää onneksi vain pari viikkoa ja viimeistään sillon aktiivinen postailu jatkuu. Malttia :)


Kallen kuulumisia voi urkkia 7.6 alkaen Lotan blogista http://daniadanmark.blogspot.fi/ ja instagram päivittyy aktiivisemmin kuin blogi. Meidät löytää sieltä käyttäjältä norrpe.

lauantai 4. toukokuuta 2013

Alue-este 28.4

Olen pitkittänyt postausta kisavideoiden toivossa, mutta teen tämän nyt kuvapainoitteisena. Kisakausi on nyt tosiaan korkattu esteillä ja fiilis on melko hyvä. Lisään videot näytille kunhan saan ne käsiini.

Viime sunnuntaina suunnattiin auto kohti killeriä ja estekisoja pitkästä aikaa. Hyppytauon jälkeen tiesin ottavani riskin menemällä seura 80cm lisäksi alue 90cm, mutta voin olla vaan tyytyväinen hevoseen. Kuski oli hukassa, mutta hienosti Kalle tsemppasi ristiriitaisista ohjeista huolimatta.



Seuraluokka sujui yllättävän hyvin. Puhdas rata ja oltiin ensimmäisiä ei sijoittuneita. Ratsastin tarkoituksella rauhallisen uusinnan ja keskityin pitkästä aikaa radan ratsastamiseen. Laukat vaihtuivat ja ponnistuspaikat osuivat nappiin. Moni vieras ja tuttu tuli kehumaan miten hienon radan teimme ja olin yhtä hymyä :) Jatkossakin saa tulla juttelemaan!




90cm rataantutustumisessa meinasi iskeä paniikki. Kauheasti kieputtamista ja esteet näyttivät talonkokoisilta. Vieressä Janita naureskeli kuinka pieneltä esteet näyttivät... Noh radalle lähdettiin kuitenkin hyvällä fiiliksellä. Perusrata oli ok ja uusintakin ennen toisiksi viimeistä sarjaa. Lähestyminen oli hyvä, mutta Kalle kielti. Otettiin samaiselle okserille vielä toinen kielto eli tulokseksi tuli uusinnasta hylky. Veikkaan että syynä oli molempien väsymys ja en yrittänyt patistaa väkisin yli vaan toinen kielto tuli luvan kanssa. Kehuin hevosta ja lähdettiin pois radalta hyvin mielin. Mulle riitti tasainen rata siihen asti ja eiköhän seuraavissa kisoissa paremmin :) Treeniä vaan!




Oma istunta näyttää ihan järkyttävältä, mutta sitä nyt treenaan taas kuriin. Keskittykää onnelliseen ravurinraatoon, joka oli taas niin elementissään